Antena Meniu Search
x

Video Petronela Rotar, în topul femeilor de succes din România

Scriitoarea Petronela Rotar tocmai a fost inclusă într-un top zece femei de succes din România, alături de Simona Halep, Oana Pellea sau Cristina Neagu - iar asta dă curaj şi altora să se apuce de scris.

de Redactia Observator

la 03.03.2021, 13:15

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Petronela Rotar: Este o bucurie. Pe de altă parte, ținem cont că este un top subiectiv. Mi se pare foarte important că suntem două sciitoare în acest top. E important, gândindu-mă la fetele mele și la toate fetele aidoma lor, care sunt acum adolescente, și poate că au această înclinație către scris, dar poate părinții le spun (...) că scriitorii mor de foame, scriitorii nu ajung prea vizibili decât dacă sunt extraordinar de buni, și atunci poate că le dăm un pic de curaj să-și urmeze visul și menirea. 

Ce înseamnă cu adevărat succesul? 

Petronela Rotar: Nu înseamnă bani, nu înseamnă faimă. Pentru mine, foarte important la succes este faptul de a te afla pe drumul tău și de a fi bine cu tine. Iar atunci când ești pe drumul tău poți din plinul tău să împarți mai departe, să împărtășești cu alții, din ce știi, din experiența ta.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Petronela Rotar, în topul femeilor de succes din România