Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pistolarul care ar fi tras cu o armă într-un tramvai din Bucureşti încă nu a fost găsit

Incident şocant în București! Un tramvai a fost străpuns de un proiectil care a trecut printre călători şi a lăsat găuri mari în geamurile de pe ambele părţi ale vehiculului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se știe cine este autorul și nici ce fel de armă a folosit acesta.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 28.11.2020 , 09:14

  • În incident a fost implicat un tramvai al liniei 7.
  • Incidentul este investigat de poliţiştii de la Secţia 18.

Ora 10 şi 10 minute. Sectorul 5 din Capitală. Un drum cu tramvaiul 7 se transformă în coşmar pentru călători. Geamurile din față se sparg aproape simultan, iar oamenii rămân înmărmuriți.

În imaginile obţinute de reporterii Observator se vede cum tramvaiul oprește brusc în mijlocul drumului. 

Proiectilul a intrat printr-un geam şi a ieşit prin altul, chiar la nivelul capului unui călător care ar sta aşezat pe scaun. Singurul motiv pentru care nu s-a produs o tragedie este că ambele locuri au fost libere.

Vezi și

Martorii speriaţi sună la 112 şi spun că cineva a tras cu pistolul în tramvai. Vehiculul este evacuat, iar circulația tramvaielor spre Şoseaua Progresul este complet blocată aproape o oră. Poliţiştii încep cercetările. Caută obiectul care a pătruns prin cele două geamuri, dar şi pe autorul atacului. 

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt: Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Verificările au ca rol să descopere şi obiectul folosit la distrugere. Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Secţiei 18, sprijiniţi de colegii de la arme, explozibili şi substanţe periculoase.

Specialiştii cred că ar putea fi vorba de o armă artizanală folosită pentru atac. 

Surse Observator spun că trăgătorul se afla pe trotuar, chiar în intersecţie, la câțiva metri de stația de tramvai. Ancheta este cât se poate de dificilă, pentru că niciun martor nu a apucat să vadă cine a tras, iar proiectilul nu a fost încă descoperit. 

La aproape 10 ore de la incidentul extrem de grav, atacatorul e liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Pistolarul care ar fi tras cu o armă într-un tramvai din Bucureşti încă nu a fost găsit