Antena Meniu Search
x

Accident cu morți pe DN6. Două microbuze pline de pasageri s-au ciocnit VIOLENT în Mehedinţi. PLAN ROŞU de intervenţie

Două persoane au murit, iar alte nouă au fost rănite, după ce două microbuze pline de pasageri s-au ciocnit în în judeţul Mehedinţi. Unul dintre microbuze, în care se aflau nouă persoane, venea din Italia.

Vezi și

UPDATE 08:05 - Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că 15 persoane au fost rănite în accidentul din Mehedinţi. 

Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar ceilaţi zece la spitalul din Filiaşi. Patru dintre persoanele rănite au rămas încarcerate, fiind scoase din maşini de către pompieri.

-------------------

Două persoane au murit, iar alte nouă au fost rănite, după ce două microbuze pline de pasageri s-au ciocnit în în judeţul Mehedinţi. Unul dintre microbuze, în care se aflau nouă persoane, venea din Italia. Celălalt, în care se aflau opt persoane, care venea dinspre Craiova şi mergea spre Severin. 

Pe acelaşi subiect

Accidentul a avut loc pe DN 6, între localităţile Strehaia şi Butoieşti.

Trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar ceilaţi 6 la spitalul din Filiaşi.

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate şi ar putea fi întrerupt pentru ridicarea celor două microbuze.

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Accident cu morți pe DN6. Două microbuze pline de pasageri s-au ciocnit VIOLENT în Mehedinţi. PLAN ROŞU de intervenţie