Antena Meniu Search
x

Plan roşu de intervenţie la Pârâul Rece. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat

Plan roşu de intervenţie la Pârâul Rece, în judeţul Braşov. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat în afara şoselei. În autovehicul mai erau şi 24 de adulţi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.06.2019, 12:00

Autocar cu copii, răsturnat la Pârul Rece
Plan roşu de intervenţie la Pârul Rece. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat - Observator.tv

Plan roşu de intervenţie la Pârâul Rece, în judeţul Braşov. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat în afara şoselei. În autovehicul mai erau şi 24 de adulţi.

Un autocar la bordul căruia se aflau 29 de copii şi 24 de adulţi s-a răsturnat, duminică dimineaţă, pe DN 73A. Accidentul a avut loc în timp ce autovehiculul circula pe sensul spre Râşnov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan, autocarul a părăsit partea carosabilă, într-o curbă şi s-a răsturnat. 

"În momentul de faţă, toţi copiii au ieşit din autocar. La prima vedere nu au suferit vătămări grave.", a precizat subcomisarul.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov şi poliţişti, fiind declanşat planul roşu de intervenţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 73A, la kilometrul 10, unde un autocar, care se deplasa dispre Predeal spre Râşnov, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a trei persoane, cărora le sunt acordate îngrijiri medicale la faţa locului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Plan roşu de intervenţie la Pârâul Rece. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat