Antena Meniu Search
x

Platforma ajuteu.ro, punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor

Peste doar câteva zile, pe 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 26 de ani de existenţă! La ceas aniversar, Antena 1, Observator şi Fundaţia Mereu Aproape au lansat campania "Ajut eu". 

de Redactia Observator

la 27.11.2019, 17:38

Vezi și

Peste doar câteva zile, pe 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 26 de ani de existenţă! La ceas aniversar, Antena 1, Observator şi Fundaţia Mereu Aproape au lansat campania "Ajut eu". 

Vă invităm pe toţi să vă alăturaţi demersului nostru de a împlini dorinţele celor dragi sau ale cunoscuţilor care trec prin momente grele.

Concret, platforma "ajut eu" este un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor cu aceia care îl pot oferi. 

Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe site-ul nostru- www.ajuteu.ro, iar apoi adăugaţi o dorinţă de suflet sau susţineti una dintre cauze. 

Deja s-au adunat câteva zeci de dorinţe pe care le vom împlini împreună. 

Iată câteva dintre ele: Cineva ne scrie că sunt preşcolari care au nevoie de o grădiniță renovată cu parchet nou, mochetă şi o baie în interior. Există şi două persoane care s-au oferit să ajute. 

Un alt caz: altcineva se gândeşte să aline suferinţa copiilor bolnavi internaţi la secţia de pediatrie a Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu, aşa că ar dori 10 televizoare pentru ca cei mici să poată să se uite la desene animate şi să mai uite de probleme. 

Pe site-ul ajuteu.ro este loc pentru multe alte dorinţe, aşa că dacă vreţi să faceţi o faptă bună, acum că vin sărbătorile, vă invităm să schimbaţi destine.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Platforma ajuteu.ro, punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor