Antena Meniu Search
x

Furtunile au lovit România! Inundaţii, alunecări de teren, pagube importante în mai multe zone ale ţării

Tone de pietre, nămol şi copaci smulşi cu tot cu rădăcină au venit de pe munte şi au acoperit şoseaua. O cisternă cu GPL a rămas înţepenită după ce a fost surprinsă de alunecările de teren.

Vezi și

Tone de pietre, nămol şi copaci smulşi cu tot cu rădăcină au venit de pe munte şi au acoperit şosea din Prahova. O cisternă cu GPL a rămas înţepenită după ce a fost surprinsă de alunecările de teren.

Drumul care leagă Măneciu de Cheia din judeţul Prahova, a fost complet blocat. Apa a luat-o la vale şi a adus cu ea o fâşie de munte. Oameni şi buldozere încearcă să mute pietrele din loc şi să elibereze cisterna.

Aluviunile se întind pe 200 de metri şi va mai dura mult până când drumul va fi eliberat. Până atunci, traficul a fost deviat prin Săcele. Grindina a venit atât de puternic încât un localnic s-a refugiat cu maşina sub un copac.

Şi locuitorii din Bocşa, Caraş-Severin, s-au trezit în toiul verii bombardaţi cu gheaţă. Nu se poate trece nici pe drumul dintre Câmpulung şi Dragoslavele, în Argeş. A fost blocat de aluviuni. Furtunile puternice au lovit şi în Alba şi Harghita.

13 judeţe au fost sub ameninţarea codului de ploaie, grindină şi furtuni. Nici de mâine nu va fi mai bine. Vremea se răceşte mai întâi în Ardeal, apoi în restul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Furtunile au lovit România! Inundaţii, alunecări de teren, pagube importante în mai multe zone ale ţării