Antena Meniu Search
x

Plt. Adj. Eugen Mănăilă, eroul din Afganistan: „Priviți-i pe răniți ca pe miște oameni normali, nu ca pe niște neputincioși!”

Plt. Adj. Eugen Mănăilă, eroul din Afganistan, a venit să susțină famiile îndurerate în urma tragediei din Club Colectiv

Vezi și

Plt. Adj. Eugen Mănăilă, eroul din Afganistan, a venit să susțină famiile îndurerate în urma tragediei din Club Colectiv.

Cu o poveste de viață impresionantă, militarul a trecut prin șapte operații complicate, în urma misiunilor din Afganistan. Bărbatul „a fost despicat pe partea dreaptă”, dar nu și-a pierdut speranța și a reușit să își revină. Tocmai pentru că a fost greu încercat, militarul a transmis un mesaj puternic pentru cei care au nevoie:

„Condoleanțe familiilor, pentru toți cei care au pierdut pe cineva drag. Pentru cei răniți, le-as spune famillilor să fie alături de ei, să nu-i privească ca pe niște neputincioși, trebuie să fie alături de ei!”, a spus Mănăilă.

Donează și tu DOI EURO trimițând SMS la 8848! Români împreună

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Plt. Adj. Eugen Mănăilă, eroul din Afganistan: „Priviți-i pe răniți ca pe miște oameni normali, nu ca pe niște neputincioși!”