Antena Meniu Search
x

Video Dana și Mădălin și-au unit destinele, lângă Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion. Povestea lor de dragoste a început tot în pandemie şi în acelaşi loc

Momente speciale, în seara de Revelion, la Târgu Jiu. Doi tineri şi-au unit destinele lângă Poarta Sărutului. Au venit cu măşti şi neînsoţiţi, în faţa ofiţerilor de stare civilă. Iar cununia a fost oficiată înainte de miezul nopţii. Celebra sculptură a lui Brâncuşi a fost altar până acum pentru sute de tineri din toate colţurile ţării, în noaptea dintre ani.

de Redactia Observator

la 01.01.2021, 09:13

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Dana şi Mădălin au fost singurii care nu au renunţat la visul de a se cununa în noaptea de Revelion, lângă Poarta Sărutului. Au venit singuri, iar vremea a fost de partea lor. Ploaia şi grindina s-au oprit chiar înainte ca ei să-şi unească destinele. 

Oficial: Domnule. Ştefan Titu Mădălin de bunăvoie şi nesilit de nimeni, luaţi în căsătorie pe domnişoara Bărăgan Maria Loredana? 

Mirele: Da! 

Oficial: Vă declar căsătoriţi! 

Povestea lor de dragoste a început tot în pandemie şi în acelaşi loc, în urmă cu şapte luni. 

MireleIdeea a fost a amândurora, pentru că aici ne-am cunoscut noi pentru prima dată. 

Mireasa: Ai noştri ai rămas acasă. Am venit doar noi doi. 

Martori le-au fost doi ofiţeri ai stării civile, luna plină şi Poarta Sărutului. Cununia a fost oficiată la ora 22, tocmai ca să poată fi respectate restricţiile impuse. 

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu: Poate vom trece peste această perioadă nefastă şi, de la anul, vom ajunge la numărul mediu de căsătorii zece, cincisprezece, aşa cum am avut în fiecare an la Poarta Sărutului. 

Până acum, peste trei sute de tineri din toată ţara s-au căsătorit lângă celebra sculptură realizată de Brâncuşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dana și Mădălin și-au unit destinele, lângă Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion. Povestea lor de dragoste a început tot în pandemie şi în acelaşi loc