Antena Meniu Search
x

Video Poliţia din Timişoara patrulează pe biciclete. Agenţii locali reuşesc să întoarcă toate privirile

Poliţiştii din Timişoara au renunţat la maşini şi s-au urcat pe biciclete. Agenţii locali, îmbrăcaţi adecvat pentru mersul pe bicicletă, şi-au reluat turele de patrulare prin oraş. Ei spun că acum au o nouă perspectivă asupra traficului din oraş şi văd altfel neregulile. Oamenii în uniformă, cu o condiție fizică de invidiat, reușesc acum să întoarcă toate privirile.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.06.2021, 08:29

Vezi și

Pe soare și vreme frumoasă, să fii agent pe bicicletă nu e o misiune grea. Cei 8 politiști locali din Timişoara patrulează pe două roți, în special în zona malurilor Begăi de dimineața și până la ora 23:00. Poliţia pe biciclete a fost înființata în 2014, însă, pentru că bicicletele au fost uitate ani buni într-un depozit, abia acum au fost descoperite şi reparate. 

Iulia Pop – reporter Observator: Politia locala a scos pe strazile din Timisoara 8 astfel de vehicule pe 2 roți. In depozite sunt insa 39 de biciclete, cumparate in urma cu cativa ani. In curand vor mai fi reparate si sterse de praf inca 10, astfel ca numarul patrulelor va creste.

De acum înainte, mersul pe bicicletă e probă obligatorie pentru cei care își doresc să devină polițisti locali. "Ştiu toți să meargă pe bicicletă, este obligatoriu, altfel nu ar fi polițiști locali în Timișoara", a declarat Daniela Seracin – purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara. Principalele atribuţii ale agenților pe două roți sunt legate de cei care abuzeaza de decibeli, în special în zona teraselor. De asemenea, cine aruncă deşeuri pe malurile Begăi se poate aştepta să fie fugărit cu bicicleta de un poliţist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţia din Timişoara patrulează pe biciclete. Agenţii locali reuşesc să întoarcă toate privirile