Antena Meniu Search
x

Poliția Română a dispus verificări, în urma unei descinderi greșite a polițiștilor din Ilfov. O femeie și fiica ei s-au trezit cu mascații în curte

Conducerea Poliției Române a dispus verificări cu privire la o percheziție la o adresă greșită în județul Ilfov. Totul s-a petrecut, miercuri, când mascații Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române au descins la o adresă greșită din Clinceni, județul Ilfov, potrivit Ziare.com.  

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 14:24

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie și fiica ei s-au trezit, cu noaptea în cap, cu mascații în curte. Descinderea făcea parte dintr-o acțiune amplă, la nivel național, a Direcției Transporturi, iar oamenii legii ar fi trebuit să intre la o locuință din spate.

Proprietara a declarat, pentru Ziare.com, că mascații i-au distrus ușa și au imobilizat-o atât pe ea cât și pe fiica sa, folosind violența. 

"Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată (...) Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta", a declarat Cecilia Grecu.

Femeia i-a urmărit pe oameii legii, cerându-le explicații, adăugând că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. A chemat și salvarea, fiica ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut un atac de panică. 

Conducerea Poliției Române a anunțat, joi, că a dispus verificări cu privire la o percheziție la o adresă greșită în județul Ilfov. 

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la o percheziție care ar fi fost efectuată, ieri, de către polițiști din cadrul Poliției Transporturi, în județul Ilfov, la o altă adresă decât cea menționată în mandat, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus verificări, prin specialiștii Direcției Control Intern, urmând ca, în baza verificărilor efectuate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliția Română a dispus verificări, în urma unei descinderi greșite a polițiștilor din Ilfov. O femeie și fiica ei s-au trezit cu mascații în curte