Antena Meniu Search
x

Polițist dus ÎN COMĂ la spital, după o hemoragie puternică! Abia îşi depusese dosarul de pensionare. Colegii bărbatului fac ACUZAŢII ŞOCANTE

Un poliţist din cadrul Poliției municipale Bârlad a fost dus în această dimineață la Spitalul Bârlad, în stare foarte gravă, după ce i s-a făcut rău, brusc, pe holurile instituției. 

Un poliţist din cadrul Poliției municipale Bârlad a fost dus în această dimineață la Spitalul Bârlad, în stare foarte gravă, după ce i s-a făcut rău, brusc, pe holurile instituției. 

Polițistul venise să își facă lichidarea, întrucât vineri își depusese dosarul de pensionare, scriu jurnaliştii de la vremeanoua.ro. Deodată, spun colegii săi, i s-a făcut rău, a avut o hemoragie puternică şi a căzut. 

Bărbatul a fost transportat în comă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman", iar medicii au decis că este necesar transportul său la un spital din judeţul Iaşi. 

"Pacientul în vârstă de 48 de ani a suferit un accident vascular cerebral, cu hemoragie puternică şi urmează să fie preluat de un elicopter SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Georgică Onofreiasa. 

Pe acelaşi subiect

Şocaţi de ceea ce i s-a întâmplat colegului lor, poliţiştii bârlădeni îi acuză pe guvernanţi pentru intenţia de a modifica legislaţia în ceea ce priveşte calculul pensiilor din MAI.

Reamintim că ministrul Carmen Dan a declarat recent că cei care vor să se pensioneze în condiţiile actuale o pot face până la 15 septembrie.

Ministrul de Interne a negat faptul că se pregăteşte un act normativ "peste noapte" în ceea priveşte pensionarea celor care lucrează în sistem. 

"Eu zic să renunţăm la tema ipocriziei. Este momentul ca atunci când spunem că în sistem avem deficit de 20.000 de oameni, care creşte, pentru că există această posibilitate şi oamenii ies din sistem la 45 de ani, cred că este normal să facem ceva să îndreptăm aceste lucruri. Asta se va întâmpla, de fapt. Mai mult decât atât, faptul că s-a anunţat un termen de 15 septembrie nu înseamnă că există nici cea mai mică intenţie de a elabora un act normativ care să îşi producă efectele peste noapte şi că toţi cei care îndeplinesc condiţiile pe actuala lege vor putea să opteze într-o lună şi jumătate dacă ies sau rămân în sistem", a spus ministrul.

Speriaţi de anunţata modificare a legislaţiei, zeci de poliţişti care întrunesc condiţiile legale actuale de pensionare au făcut pe loc demersurile pentru a ieşi la pensie înainte de intrarea în vigoare a actului normativ.

Poliţiştii care se pot pensiona în condiţiile încă aplicabile în prezent, luându-li-se în calcul toate veniturile înregistrate, trebuie să aibă 47 ani şi cel puţin 25 de ani vechime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Polițist dus ÎN COMĂ la spital, după o hemoragie puternică! Abia îşi depusese dosarul de pensionare. Colegii bărbatului fac ACUZAŢII ŞOCANTE