Antena Meniu Search
x

Poliţist înjurat şi AMENINŢAT CU MOARTEA de un fost subaltern! SCENE ŞOCANTE într-un parc din Gura Humorului (VIDEO)

Un subcomisar de poliţie a avut parte de un episod de coşmar, vineri seară, în parcul din zona centrală a oraşului Gura Humorului, unde se află împreună cu cei doi copii ai săi, unul de 2 ani şi o lună şi celălalt de 5 ani şi 7 luni.

Un subcomisar de poliţie a avut parte de un episod de coşmar, vineri seară, în parcul din zona centrală a oraşului Gura Humorului, unde se află împreună cu cei doi copii ai săi, unul de 2 ani şi o lună şi celălalt de 5 ani şi 7 luni.

Subcomisarul Micu Longhin, şeful Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, ieşise în parc la plimbare, când a fost înjurat şi ameninţat cu moartea de un fost subaltern, ieşit între timp la pensie, potrivit monitorulsv.ro.

Agresorul este fostul ajutor de şef de post de la Păltinoasa, agentul-şef principal Remus Lateşi, care îl consideră vinovat pe subcomisarul Longhin pentru sancţiunile pe care le-a primit în ultimii doi ani de activitate din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Ofiţerul spune că îi este teamă pentru viaţa sa şi a copiilor săi, motiv pentru care a informat conducerea IPJ Suceava şi a înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului şi o plângere penală pentru ultraj faţă de Remus Lateşi.

„În jurul orei 19.20 eram în parcul <La cerb> împreună cu cei doi copii ai mei, iar la un moment dat l-am observat pe Remus Lateşi că venea în alergare spre mine. Imediat ce a ajuns în faţa mea a început să-mi adreseze cuvinte jignitoare, motiv pentru care i-am cerut să se calmeze şi să nu mai facă scandal în faţa copiilor. Nu s-a oprit nici un moment, deşi i-am adresat rugămintea de a se potoli de mai multe ori. La un moment dat, fiul meu în vârstă de 2 ani şi o lună a început să plângă, dar în loc să se calmeze mi-a spus că am mare noroc că sunt cu copilul. La scurt timp m-a ameninţat că va veni cu fiul său, practicant de arte marţiale, şi mi-a spus <te voi înmormânta aici>, <şi care e problema... mă voi duce la puşcărie>, <dumnezeii mă-tii, du-te că te omor>, dar şi alte cuvinte jignitoare, toate cu scopul de a mă intimida”, a povestit subcomisarul Micu Longhin.

Scenele din parc au fost înregistrate, materialul video fiind depus la dosar, alături de plângerea penală pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţist înjurat şi AMENINŢAT CU MOARTEA de un fost subaltern! SCENE ŞOCANTE într-un parc din Gura Humorului (VIDEO)