Antena Meniu Search
x

Foto Poliţist însărcinat să dea amenzi pentru nepurtarea măştii, fotografiat fără mască în timpul serviciului, la Oradea

Un poliţist în atribuţiile căruia intra şi sancţionarea persoanelor care nu poartă mască în public a fost fotografiat chiar el fără mască, pe o stradă din Oradea.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.12.2020, 17:40

Un poliţist care nu purta mască a fost fotografiat în public, la Oradea - observatornews.ro

Reacția primăriei a fost una vehementa, autorităţile precizând că nu tolerează ca un angajat din subordine, care, mai mult, este pus sa îi verifice și să aplice amenzi cetățenilor ce nu poarte masca, sa fie el un exemplu negativ, ce încalcă legea. 

Anchetă internă la Poliția Locală Oradea

Poliția Locală Oradea: "Având în vedere imaginile apărute pe rețelele de socializare cu polițistul local care, fiind în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, nu purta mască, vă facem cunoscut faptul că la nivelul Poliției Locale Oradea a fost declanșată o anchetă internă în vederea antrenării răspunderii disciplinare a acestuia"

Viceprimarul Arina Moș: "Avem toleranță zero față de orice acțiuni de indisciplină și încălcare a regulilor de conduită, de încălcare a legislației în vigoare și a regulamentelor, mai ales într-o instituție în care disciplina, bunul-simț și respectul față de cetățean trebuie să primeze. Pentru mine este foarte clar că mai avem de lucru în această direcție"

Primăria Municipiului Oradea precizează că dezaprobă categoric orice conduită a polițiștilor locali care poate să aducă atingere imaginii instituției și se delimitează ferm de modul de acțiune a acestui polițist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţist însărcinat să dea amenzi pentru nepurtarea măştii, fotografiat fără mască în timpul serviciului, la Oradea