Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului Iulian Dumitraş, atacat cu cuţitul de interlopul Radu Holban. Au apărut imaginile de pe camerele video!

Apar informaţii noi în cazul poliţistului Iulian Dumitraş, căruia Radu Holban, fost Talabă i-a înfipt cuţitul în cap, după un scandal într-un club din Iaşi.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 12:42

Apar informaţii noi în cazul poliţistului Iulian Dumitraş, căruia interlopul Radu Holban i-a înfipt cuţitul în cap, în faţa Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie.

Presa ieşeană a publicat, astăzi, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul SKIN, acolo unde a început scandalul.

Iniţial, s-a spus că Iulian Dumitraş a plecat din club fără să lovească pe nimeni.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile spun însă altceva. În înregistrare se vede cum poliţistul îl loveste cu piciorul în gură pe Radu Holban, fost Talabă, care acum se află după gratii pentru tentativă de omor.

 

Reamintim că poliţistul Iulian Dumitraş, fost membru al Trupelor Speciale din Iaşi, a atacat de Radu Holban fost Talabă, după un scandal în club.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, în clubul Skin din Iaşi, acolo unde poliţistul Iulian Dumitraş ieşise cu iubita lui.

La un moment dat, între poliţistul aflat în timpul liber şi un alt individ a izbucnit un conflict.

Poliţistul a primit un pumn în nas, iar lovitura a fost atât de puternică încât Iulian Dumitraş a suferit o fractură de piramidă nazală. Tânărul şi-a luat iubita şi au ieşit din club, acolo unde s-au întâlnit cu Radu Holban, patron al unei spălătorii auto şi al unui restaurant.

Între cei doi a izbucnit un nou scandal. Citeşte mai multe despre acest scandal AICI

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului Iulian Dumitraş, atacat cu cuţitul de interlopul Radu Holban. Au apărut imaginile de pe camerele video!