Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist local din Suceava, găsit mort în Botoşani. S-a împuşcat în cap, într-un poligon privat din Vlădeni

Scene şocante, miercuri, într-un poligon privat din localitatea Vlădeni, judeţul Botoşani. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, poliţist local în Suceava, a fost găsit mort după ce s-a împuşcat în cap.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 14:35

Poliţist local din Suceava, găsit mort în Botoşani. S-a împuşcat în cap, într-un poligon privat din Vlădeni - Arhiva / imagine ilustrativă

Din primele date, bărbatul era căsătorit şi lucra de mulţi ani în Poliţia Locală.

Poliţistul local s-a împuşcat în cap, în poligonul privat

În momentul producerii tragediei, la poligonul privat din Vlădeni, agentul era în timpul său liber şi efectua o şedinţă de tragere de agrement.

Articolul continuă după reclamă

"Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un poligon privat, din comuna Vlădeni, o persoană s-a împuşcat în cap. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. A fost, de asemenea, stabilită identitatea victimei, este vorba despre un bărbat de 54 de ani, din judeţul Suceava", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au demarat o anchetă şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs nenorocirea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Poliţist local din Suceava, găsit mort în Botoşani. S-a împuşcat în cap, într-un poligon privat din Vlădeni