Antena Meniu Search
x

Polițist local din Târgu Jiu, prins băut la serviciu, după ce unul drogat a fost depistat la Secția 20 din București

Un polițist local din Târgu Jiu a fost prins băut la serviciu. O comisie de disciplină va îl va cerceta pe acesta și, conform primarului, va lua cea mai aspră măsură.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 17:49

mașină de la Poliția Locală din Târgu Jiu
Polițist local din Târgu Jiu, prins băut la serviciu, după ce unul drogat a fost depistat la Secția 20 din București - Poliția Locală Târgu Jiu via Facebook

Potrivit primarului orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, polițiștul local a fost surprins, în timpul serviciului, cu o alcoolemie de 0,32 mg/l. Edilul spune că este o abatere disciplinară gravă, care nu poate fi tolerată, iar o comisie de disciplină va decide soarta polițistului. "Se va merge pe cea mai aspră măsură", susține acesta. "Comportament nedemn pentru angajatul unei instituții care s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă și a început să capete o imagine mult mai bună. Este o situație gravă și sper sa fie și ultima", a scris pe Facebook Marcel Romanescu, conform Mediafax.

Poliţist de la Secția 20 din București, prins drogat chiar înainte să intre la muncă

Un poliţist de la Secţia 20 din Capitală este verificat disciplinar după ce a fost depistat sub influenţa drogurilor la intrarea în serviciu, un caz similar fiind înregistrat în luna august în judeţul Prahova. 

''În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest. Unul dintre poliţişti, agent, în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare. Agentul de poliţie în cauză a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament. Poliţia Capitalei subliniază că nu tolerează abaterile şi asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate'', au transmis reprezentanții Poliției.

În luna august, un poliţist din cadrul Inspectoratul Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Polițist local din Târgu Jiu, prins băut la serviciu, după ce unul drogat a fost depistat la Secția 20 din București