Antena Meniu Search
x

Un poliţist care dirija circulaţia la Oradea, spulberat de un şofer care n-a oprit la semnalul agentului (video)

Un poliţist de la Brigada Rutieră a fost lovit de o maşină în timp ce dirija circulaţia. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineață într-o intersecţie din Oradea. 

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 12:37

Poliţist spulberat la Oradea
Un poliţist care dirija circulaţia la Oradea, spulberat de un şofer care n-a oprit la semnalul agentului - Captură video

Un poliţist de la Brigada Rutieră a fost lovit de o maşină în timp ce dirija circulaţia. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineață într-o intersecţie din Oradea. 

Potrivit comisarului IPJ Bihor Alina Dinu, agentul de poliție dirija traficul rutier în momentul în care a fost accidentat de un bărbat de 46 de ani, din Oradea, care conducea un autoturism dinspre Parcul Traian înspre Aleea Ștrandului

"Miercuri, 27 februarie, la ora 07:58, la intersecția B-dului General Magheru cu strada Parcul Traian din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Parcul Traian înspre Aleea Ștrandului, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, efectuat de către un polițist rutier orădean, care se afla în timpul serviciului, purtând îmbrăcăminte de protecție de culoare galben-verzui, cu elemente reflectorizante, accidentându-l.", a declarat Alina Dinu.

Şoferul maşinii susţine că nu l-a observat pe poliţistul aflat în intersecţie din cauza soarelui care-i bătea în față. În urma accidentului, poliţistul, în vârstă de 40 de ani, a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean pentru investigații medicale.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un poliţist care dirija circulaţia la Oradea, spulberat de un şofer care n-a oprit la semnalul agentului (video)