Antena Meniu Search
x

Polițistă de la Rutieră, lovită în centrul Capitalei. Explicaţia şoferului implicat în accident: 'A fost Dumnezeu! O fractiune şi îi rupea picioarele'

Accident controversat în centrul Capitalei. O politistă a fost lovită în timp ce încerca să oprească o maşină. Tânăra de la Rutieră s-ar fi aruncat brusc în faţa autoturismului, spune şoferul acuzat că a trecut pe roşu.

Vezi și

Accident controversat în centrul Capitalei. O politistă a fost lovită în timp ce încerca să oprească o maşină. Tânăra de la Rutieră s-ar fi aruncat brusc în faţa autoturismului, spune şoferul acuzat că a trecut pe roşu. Camerele de supraghere din zonă ar trebui să lămurească situaţia.

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 8 şi jumătate, o oră la care intersecţia din Piaţa Universităţii este foarte aglomerată, chiar în faţa spitalului Colţea.

Polițiștii spun ca șoferul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, motiv pentru care polițista i-a făcut semn sa oprească. A oprit brusc, masina a derapat, iar femeia acroșată cu oglinda retrovizoare a fost pusă la pământ.

CLAUDIU, şoferul implicat în accident:

Masina cu care s-a intamplat fapta nu are nimic. Masina s-a oprit la picioarele ei.

Claudiu Verdeaţă este sportiv de performanţă. Spune că a intrat în intersecţie pe culoarea galbenă a semaforului. Astăzi a încercat să refacă filmul accidentului. 

CLAUDIU, şoferul implicat în accident:

Maşina de poliţie parcată în scuar, o vad ca se da jos, vine pana in mijlocul strazii, eu franez pana in picioarele ei. Cred ca s-a speriat, s-a pus pe oglinda, am dat drumul la frana, masina s-a mai dus putin, ea a alunecat si s-a lovit in cot.

Poliţista are 23 de ani şi e proaspăt absolventă a Şcolii de Poliţie de la Câmpina. Agenta a fost transportată imediat la spital pentru îngrijiri, iar potrivit colegilor ei, nu este în stare gravă. 

CLAUDIU, şoferul implicat în accident:

Povestea un coleg de-al ei, mai tinerica, a avut un accident. Cred ca are și o panica, s-a speriat, de ce sa te urci pe mașina, în loc sa te dai în spate, ea s-a urcat pe mașina. A fost Dumnezeu, şi al meu si al ei! O fractiune dacă nu se oprea maşina mai mult, o secundă dacă o mai lua, îi rupea picioarele.

Poliţia a deschis o anchetă, iar până la finalizarea cercetărilor, conduce cu o dovadă, pentru că permisul i-a fost ridicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Polițistă de la Rutieră, lovită în centrul Capitalei. Explicaţia şoferului implicat în accident: 'A fost Dumnezeu! O fractiune şi îi rupea picioarele'