Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au decis ce se întâmplă cu bărbatul care a umblat gol pe stradă, la Constanţa, după un accident

Poliţiştii au decis ce se întâmplă cu bărbatul care a umblat gol pe stradă, la Constanţa, după un accident. În vârstă de 36 de ani, bărbatul a plecat de acasă dezbrăcat, în jurul orei 7, pe 1 ianuarie, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina în alt autoturism parcat.

Andrei are 36 de ani
Poliţiştii au decis ce se întâmplă cu bărbatul care a umblat gol pe stradă, la Constanţa, după un accident - Observator.tv

Poliţiştii au decis ce se întâmplă cu bărbatul care a umblat gol pe stradă, la Constanţa, după un accident. În vârstă de 36 de ani, bărbatul a plecat de acasă dezbrăcat, în jurul orei 7, pe 1 ianuarie, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina în alt autoturism parcat. A distrus un gard, o eavă de gaze şi a avariat serios două autovehicule.

Andrei C. a fost luat de Salvare la câteva zeci de minute după accident, timp în care s-a plimbat dezbrăcat pe stradă, părând că nu înţelege ce e cu el. Poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală şi distrugere şi i-au suspendat carnetul.

Acum, procurorul va decide dacă va fi trimis în faţa instanţei. Andrei a mers acasă după ce a fost externat din spital, iar poliţiştii au anunţat că alcoolemia lui era zero, iar testul pentru droguri a fost negativ.

După finalizarea dosarului, constănţeanul riscă să fie amendat şi pentru că mergea gol pe stradă, nu doar pentru acident.

Doar un judecător poate decide ca el să fie supus unui control psihiatric, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul în care a plecat de acasă dezbrăcat şi desculţ.

Rudele lui susţin că în ultima vreme Andrei ar fi trecut printr-o depresie severă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Poliţiştii au decis ce se întâmplă cu bărbatul care a umblat gol pe stradă, la Constanţa, după un accident