Antena Meniu Search
x

Poliţiştii strâng bani pentru copiii agentului ucis de Ionel Lepa

Poliţistul din Recaş ucis cu sânge rege în urmă cu câteva zile de un interlop urmărit internaţional a fost condus, astăzi, pe ultimul drum! Alături de soţia şi copiii acestuia, au fost prezenţi sute de poliţişti, dar şi oficiali din Ministerul de Interne.

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 17:28

Vezi și

Poliţistul din Recaş ucis cu sânge rege în urmă cu câteva zile de un interlop urmărit internaţional a fost condus, astăzi, pe ultimul drum! Alături de soţia şi copiii acestuia, au fost prezenţi sute de poliţişti, dar şi oficiali din Ministerul de Interne. Agentul a fost înmormântat cu onoruri militare, iar colegii lui au lansat un apel pentru sprijinul financiar al familiei acestuia.

Îndureraţi de pierderea colegului lor, dar mai ales îngrijoraţi de situaţia soţiei şi copiilor acestuia, colegii poliţistului Cristian Amariei au lansat un apel umanitar pe un site de socializare, către toţi cei care pot ajuta financiar familia îndurerată.

Cristian Amariei a lăsat în urmă o soţie şi doi copii în vârstă de 14 şi 16 ani. Aceştia au cerut însă presei discreţie în timpul slujbei de înmormântare de astăzi.

Pe langa rude si prieteni, Cristian Amariei a fost condus pe ultimul drum de sute de colegi poliţişti, veniţi din întreaga ţară.

La slujba de înmormântare a venit şi seful Poliţiei Române, Ioan Buda, care încă de la început a spus că acţiunea în care şi-a pierdut viaţa Cristian Amariei a fost organizată deficitar. 

Agentul Cristian Amariei a fost ucis în urmă cu aproape o săptămână de Ionel Lepa, criminal care fusese dat în urmărire în urmă cu mai mult de un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliţiştii strâng bani pentru copiii agentului ucis de Ionel Lepa