Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul bătăuş din Bihor s-a ales cu dosar penal, după ce și-a atacat prietenul până a leșinat. Bătaia a fost filmată

Legea se respectă doar în timpul muncii, nu şi în concediu. Asta a înţeles un poliţist din Bihor. După ce a petrecut cu prietenii într-un club, l-a luat la bătaie pe unul dintre ei. Deşi victima leşinase, poliţistul a continuat să lovească. Iar totul a fost filmat de martori.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.06.2021, 20:01

Vezi și

Agentul lucrează la Secţia Rurală de Poliţie Valea lui Mihai. Victima îi era prieten și vecin. Ambii au petrecut, alături de alte persoane, într-un club dintr-o localitate vecină. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar de la injurii la îmbranceli nu a mai fost decât un pas. 

La un moment dat, în imaginile filmate de un martor se vede cum agentul a tăbărât asupra tânărului şi l-a trântit la pământ. Victima a leșinat, dar asta nu l-a oprit pe poliţist. Cei care erau de față au intervenit și au încercat să-l îndepărteze. 

Tânărul bătut a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţistul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţistul bătăuş din Bihor s-a ales cu dosar penal, după ce și-a atacat prietenul până a leșinat. Bătaia a fost filmată