Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul bătăuş din Bihor s-a ales cu dosar penal, după ce și-a atacat prietenul până a leșinat. Bătaia a fost filmată

Legea se respectă doar în timpul muncii, nu şi în concediu. Asta a înţeles un poliţist din Bihor. După ce a petrecut cu prietenii într-un club, l-a luat la bătaie pe unul dintre ei. Deşi victima leşinase, poliţistul a continuat să lovească. Iar totul a fost filmat de martori.

De Iulia Pop la 30.06.2021, 20:01
Vezi și

Agentul lucrează la Secţia Rurală de Poliţie Valea lui Mihai. Victima îi era prieten și vecin. Ambii au petrecut, alături de alte persoane, într-un club dintr-o localitate vecină. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar de la injurii la îmbranceli nu a mai fost decât un pas. 

La un moment dat, în imaginile filmate de un martor se vede cum agentul a tăbărât asupra tânărului şi l-a trântit la pământ. Victima a leșinat, dar asta nu l-a oprit pe poliţist. Cei care erau de față au intervenit și au încercat să-l îndepărteze. 

Tânărul bătut a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţistul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat disciplinar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Poliţistul bătăuş din Bihor s-a ales cu dosar penal, după ce și-a atacat prietenul până a leșinat. Bătaia a fost filmată

Breaking News

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până...

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie