Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul care a încercat să îşi ucidă fosta soţie, arestat preventiv

Un atac salbatic şi o indiferenţă strigătoare la cer. Momentul în care fostul şef al Poliţiei Locale Oradea îşi înjunghie fosta soţie a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 12.01.2021, 19:42

Vezi și

Se vede în imagini nepăsarea celor care puteau să o salveze pe femeie. Martorii s-au uitat ca la spectacol, în timp ce victima implora ajutor. În urmă cu puţin timp, suspectul a fost arestat preventiv. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Momentul atacului, suprins de o cameră de supraveghere

Ora 18 şi 9 minute. Femeia este atacată de fostul soţ chiar în faţa unui taxi care staţionează cu motorul pornit. Şoferul nu intervine, ci dă cu spatele să le facă loc. Victima se prăbuşeşte pe asfalt. Agresorul dă să plece, dar vede că femeia se ridică şi se întoarce. Victima îl imploră pe taximetrist s-o ajute, dar şoferul o ignoră şi pleacă.

„Nu mi se pare normal. Nu e omenesc. Strigam la el sau făceam ceva. Cum aş fi fost în maşină, sigur intram în el”.

Fără apărare, femeia fuge printre maşinile parcate, încercând să scape cu viaţă. Atacatorul o prinde la intrarea în scara blocului în care aceasta locuieşte.

O martoră intră repede când îi vede că se apropie, iar un bărbat îi ocoleşte grăbit pe scări.

Nu au fost singurii spectatori la filmul de groază. În parcare mai erau două maşini cu farurile aprinse. Unul dintre şoferi a stins luminile ca să nu atragă atenţia.

Atacul a durat două minute şi jumătate, timp în care niciunul dintre martori nu a sunat la 112.

Salvarea femeii, un afacerist turc

Singurul care a intervenit a fost un om de afaceri turc, care se pregătea să iasă din bloc. Bărbatul a reuşit să-l alunge pe atacator, în timp ce fiica lui, de 18 ani, a sunat la 112.

„Am încercat să deschid. Atunci omul aici era. A văzut că eu ies afară. Avea cuţitul aici şi l-a băgat aşa, în el. Şi după aia, am deschis uşa aşa. A plecat în partea aia. Eu am băgat-o pe femeie aici”.

Camerele de supraveghere surprins momentul în care taximetrul, care era parcat în faţa blocului, demarează în trombă în momentul în care femeia pare că-i cere ajutor şoerului, Pe de altă parte, pe scări, se afla un alt locatar care a asistat la scenă şi care fuge speriat. Niciunul din cei doi bărbaţi nu a sunat la 112.

După ce a încercat să se mutileze, atacatorul s-a ascuns în subsolul unui bloc aflat în construcţie. Paznicii l-au zărit şi au sunat la poliţie.

Azi, la două zile de la atac, a fost audiat de poliţişti, în spital.

Gligor Sabău - purtător de cuvânt, Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor: „Starea lui de sănătate nu prezintă probleme deosebite”.

Cine este suspectul agresiunii din Oradea

Suspectul se numeşte Kover Paul. În 2011 a fost şeful Poliţiei Locale Oradea. A fost concediat după reorganizarea instituţiei, dar a dat în judecată Primăria şi a fost repus în funcţie. A urmat o altă reorganizare, iar bărbatul este acum poliţist local.

După divorţ, fosta soţie, angajată la Protecţia Copilului Oradea, reuşise să obţină ordin de protecţie împotriva lui. Culmea, de curând, bărbatul trecuse cu bine testul psihologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţistul care a încercat să îşi ucidă fosta soţie, arestat preventiv