Antena Meniu Search
x

Poliţistul în şort de la Ghimpaţi a evitat o tragedie. Povestea din spatele imaginii virale

Poliţistul în şort de la Ghimpaţi a evitat o tragedie. Povestea din spatele imaginii virale a fost făcută publică de Sindicatul Europol, al poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 10:04

Poliţistul în şort şi tricou de la Ghimpaţi a evitat o tragedie Vezi și

Poliţistul în şort de la Ghimpaţi a evitat o tragedie. Povestea din spatele imaginii virale a fost făcută publică de Sindicatul Europol, al poliţiştilor.

Un poliţist în şort şi tricou a fost filmat duminică la Ghimpaţi, în Giurgiu, imaginile publicate apoi pe Facebook devenind virale. Sindicatul Europol a transmis un comunicat în care dezvăluie contextul în care agentul a fost surprins în echipament sportiv, la volanul autoutilitarei de Poliţie cu semnalele luminoase pornite.

"Filmulețul cu polițistul în pantaloni scurți conducând o mașină a Poliției Române a făcut înconjurul trusturilor de presă și a rețelelor de socializare. Ceea ce nu s-a spus în presă a fost faptul că polițistul se întorcea de la o activitate sportivă programată la nivelul IPJ Giurgiu, care conform legislației în vigoare, se efectuează pe post în timpul serviciului.

În drum spre sediul postului de poliție unde trebuia parcată autospeciala de poliție, acesta a reușit să evite producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgărești care nu acordase prioritate într-o intersecție și care continua să conducă haotic, astfel că producerea unui grav accident ar fi fost iminentă. Acesta a reușit să oprească pe acel șofer și a anuțat de îndată polițiștii rutieri aflați în zonă. Astfel dintr-un polițist cu atitudine care a reușit să evite o tragedie, s-a transformat într-un paria al rețelelor de socializare.

Chiar dacă rezolvarea deficitului de personal din MAI prin angajarea de balerini care să efectueze fandări laterale cu întoarcere la 180 de grade, exersând Tsukahara cu aterizare pe ambele picioare, a stârnit amuzamentul agențiilor de presă, de data aceasta, colegul nostru nu a încălcat cu nimic normele de conduită, ba mai mult e un exemplu pozitiv pentru ceilalți polițiști."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Poliţistul în şort de la Ghimpaţi a evitat o tragedie. Povestea din spatele imaginii virale