Antena Meniu Search
x

Poliţistul tăiat cu sabia în Suceava, operat de zece medici! Ciprian este în stare critică, la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Dan Ciprian Sfichi, poliţistul tăiat cu sabia în Suceava, se află în stare critică la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, cu multiple traumatisme severe.

Dan Ciprian Sfichi, poliţistul tăiat cu sabia în Suceava, se află în stare critică la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, cu multiple traumatisme severe.

Ciprian este supus unei intervenţii chirurgicale, operaţia fiind efectuată de o echipă formată din zece medici.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă ”Nicolae Oblu” din Iaşi, Tudor Ciuhodaru, a declarat, marţi, pentru News.ro, că poliţistul rănit la Rădăuţi a fost adus în stare critică, iar după o serie de evaluări, s-a decis ca acesta să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

”Pacientul a fost preluat imediat în UPU de către o echipă mixtă, a fost evaluat rapid imagistic şi biologic şi transportat de urgenţă în sala de operaţii. Bilanţul lezional indică multiple tramatisme severe. O întreagă echipă medicală, inclusiv directorul spitalului mecicul Lucian Eva, este în acest moment în sala de operaţii”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Potrivit acestuia, prognosticul rămâne extrem de rezervat datorită severităţii leziunilor şi complicaţiilor posibile.

Ciuhodaru a mai precizat că sunt zece medici în sală, întrucât intervenţia este ”grea”.

Reamintim că poliţistul din trupele speciale Dan Ciprian Sfichi a fost rănit grav cu o sabie, în această dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi.

Poliţistul a fost stabilizat de către medicii de la spitalul din localitate şi a fost transportat la spitalul din Suceava, pentru o evaluare medicală complexă. 

Agresorul, în prezent reţinut, a mai fost arestat în iulie 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţistul tăiat cu sabia în Suceava, operat de zece medici! Ciprian este în stare critică, la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi