Antena Meniu Search
x

Pompier din Dâmbovița, răpus de coronavirus. Sorin Bucur s-a stins pe patul de spital

Sorin Bucur, un pompier din județul Dâmbovița, a murit răpus de noul coronavirus. Militarul lucra de aproximativ 15 ani în serviciile de intervenție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2020, 15:17

Pompier din Dâmbovița, răpus de coronavirus. Sorin Bucur s-a stins pe patul de spital - Facebook
  • Pompierul s-a stins duminică, la spital.
  • Sorin Bucur era plutonier adjutant șef, la Garda de intervenție Potlogi.

Anunțul morții militarului a fost făcut de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmbovița, pe pagina oficială de Facebook.

Decesul a fost declarat duminică, la spitalul în care bărbatul era internat.

"Drum bun către îngeri, Sorin Bucur, dragul nostru camarad!

Ieri, 29 noiembrie 2020, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița, prin pierderea unui camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care, la rândul lui, cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat din lupta cu cu necruțătorul virus SARS-CoV-2.

Pompierii dâmbovițeni sunt profund îndurerați de pierderea plutonierului adjutant șef BUCUR Sorin, de la Garda de intervenție Potlogi, un om cu experiență, un adevărat profesionist, pentru care viața s-a încheiat brusc, la numai 50 de ani.

Timp de aproape 15 ani, cât a activat în cadrul inspectoratului, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne mereu un model de conduită. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, printre îngeri, încă un suflet de pompier bun şi credincios, care va veghea permanent asupra liniștii și siguranței noastre.

În semn de prețuire, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I” al județului Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten.

Rămas bun, drag camarad, și fie ca Bunul Dumnezeu să te așeze între Drepții Săi și să îți dea odihnă veșnică!", au scris, pe Facebook, reprezentanții ISU Dâmbovița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape 4.000 de cazuri de Covid și 138 de decese în România, în ultimele 24 de ore

Potrivit bilanțului de luni, în România au fost confirmate 475.362 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 353.188 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.826 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 434 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până luni, 11.331 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 138 de decese (78 bărbați și 60 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 12 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 37 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 43 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 38 decese la categoria de peste 80 de ani.

131 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 4 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Pompier din Dâmbovița, răpus de coronavirus. Sorin Bucur s-a stins pe patul de spital