Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI de ultimă oră despre Regele Mihai! Șeful Casei Regale face afirmații șocante: "Este ceva morbid..."

Șeful Casei Regale, Andrew Popper, a făcut, miercuri seară, la TVR, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Regelui Mihai.

Șeful Casei Regale, Andrew Popper, a făcut, miercuri seară, la TVR, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Regelui Mihai.

"Starea de sănătate este precară, iar medicii fac eforturi pentru a reduce durerile resimțite de Regele Mihai. În aceste momente, previziunile sunt imposibile. Are și momente când este conștient, mai puțin inconștient, dar este o evoluție normală pentru o persoană care se află în această stare", a precizat Andrew Popper.

Întrebat de ce nu au mai apărut poze ale Regelui Mihai în ultima perioadă, șeful Casei Regale a răspuns: "Este foarte normal să nu se mai dea poze, situația este precară, el s-a degradat din punct de vedere fizic. Publicarea de astfe de poze ar ataca demnitatea Majestății Sale. Ar fi o violare a demnității sale. Nu dorim nici noi, nici principesa Margareta să fie amintit prin aceste imagini, care nu sunt plăcute. Ne dorim ca Regele Mihai să rămână în memoria poporului așa cum era când era sănătos. Este ceva morbid, nu are niciun sens".

Pe acelaşi subiect

Referitor la faptul că nu există un comunicat oficial al medicilor elevețieni care îl îngrijesc, Popper a precizat: "Noi ne-am dori ca medicii să dea un comunicat oficial, dar ei nu pot să o facă. Legea elvețiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen. Din punct de vedere etic, medicii nu pot da astfel de comunicate despre un pacient. Ei sunt obligați să păstreze secretul medical și intimitatea pacientului".

Popper a precizat, de asemenea, că ultima dată l-a văzut pe Regele Mihai în luna martie, când a observat că "a intervenit degradarea fizică", dar că l-a găsit "calm, liniștit sufletește și împăcat cu cele lumești".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » DEZVĂLUIRI de ultimă oră despre Regele Mihai! Șeful Casei Regale face afirmații șocante: "Este ceva morbid..."