Antena Meniu Search
x

Video Poveste de dragoste scandaloasă între o elevă de 18 ani și un profesor de 62 de ani din București. Fata a recunoscut totul, după ce au apărut imagini cu ei doi

Anchetă la un liceu din Capitală. Un profesor de 62 de ani este acuzat că ar avea o relaţie cu o elevă în clasa a 12-a, în vârstă de 18 ani. Mai mult, idila ar fi început chiar de când fata era minoră. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 11.04.2024, 09:12

Vezi și

"Chiar directorul liceului este cel care a sesizat autoritățile, după ce la acesta a ajuns un clip în care cei doi erau surprinși. Potrivit surselor, fata ar fi recunoscut relația și a spus că a început încă de când ea avea 17 ani. Profesorul nu a mai avut până acum probleme, deși în liceu s-a mai discutat despre comportamentul nepotrivit al acestuia. Însă nu s-a depus nicio plângere, iar profesorul de 62 de ani nu a fost verificat în niciun fel. Acesta ar fi negat relația pe care ar fi avut-o cu fata, iar conducerea școlii a deschis o anchetă internă. Polițiștii Secției 9 au demarat verificări", a transmis reporterul Observator Eduard Marin.

Poveste de dragoste între un profesor și o elevă, în București. Ce spune Poliția

”La data de 9 aprilie 2024, Poliția Capitalei a fost sesizată, de către directorul unei unități de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție au demarat verificările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și natura relației dintre cele două persoane.

După analizarea tuturor circumstanțelor vor fi dispuse măsurile legale în consecință", a transmis DGPMB într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 18 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Poveste de dragoste scandaloasă între o elevă de 18 ani și un profesor de 62 de ani din București. Fata a recunoscut totul, după ce au apărut imagini cu ei doi