Antena Meniu Search
x

Povestea din spatele celei mai cunoscute poze din lume: „E reală, nu e Photoshop!”

Nu există om pe lume care are calculator şi care să nu cunoască poza asta. Este una dintre cele mai celebre imagini din întreaga lume. Toţi utilizatorii de Windows au crezut wallpaper-ul „Bliss” este realizat digital.

 Dar imaginea este cât se poate de reală. Ea a fost făcută de fotograful Charles O Rear. Fotografia a fost făcută în San Francisco după o ploaie, în timp ce iarba era foarte verde, iar soarele era parțial acoperit de nori. Charles O Rear a declarant că urmărea de multă vremea cadrul acesta, iar imaginea a observat-o în timp ce mergea cu mașina să se întâlnească cu iubita lui.

„Cred că cei de la Microsoft au căutat o fotografie care să inspire liniște. Mulți au crezut că acea fotografia este modificată în Photoshop. Nu e, e cât se poate de reală”, spune fotograful.

Fotografia a fost cumparată prin intermediul unei agenții pentru care lucra Charles O Rear. Cei de la Microsoft au făcut un reportaj despre povestea fotografiei spunsă chiar de cel care a capturat imaginea și au mers la dealul care apare în „Bliss”.

sursă: ro.stiri.yahoo.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Povestea din spatele celei mai cunoscute poze din lume: „E reală, nu e Photoshop!”