Antena Meniu Search
x

El este bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetiţa de 11 ani, în Dâmboviţa (Video)

Fotografia cu principalul suspect în cazul din Dâmboviţa a fost făcută publică. Suspectul ar fi un cetăţean oladez, care ar fi ademenit o fetiţă de 11 ani în maşina sa, fata fiind apoi găsită decedată pe un câmp din apropierea localităţii.

de Redactia Observator

la 23.09.2019, 13:15

Fotografia cu principalul suspect în cazul din Dâmboviţa a fost făcută publică. Suspectul ar fi ademenit o fetiţă de 11 ani în maşina sa, fata fiind apoi găsită decedată pe un câmp din apropierea localităţii.

Bărbatul din fotografie ar fi căutat acum de autorităţile române, orice indiciu sau informaţie în privinţa locaţiei sale fiind de mare ajutor.

Poza cu olandezul suspectat de crima din Dâmboviţa, făcută publică

O fotografie în care apare principalul suspect în cazul de crimă de la Dâmboviţa, în care o fetiţă de 11 ani, Adriana Mihaela Fieraru, dată dispărută, a fost găsită decedată pe un câmp din apropiere. Cetăţeanul străin este principalul suspect, după ce anchetatorii au identificat imagini pe camerele de supraveghere, în care fetiţa dispărută este localizată în maşina acestuia.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a fost căutată de zeci de poliţişti imediat după dispariţie, autorităţile folosind toate mijloacele avute la dispoziţie, însă fără succes. Ulterior, ea a fost găsită fără viaţă. De asemenea, o înregistrare video  surprinde ultimele imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița în viață, chiar înainte de a fi răpită și ucisă.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe copilă mergând singură spre casă, de la şcoală, pe un drum din Gura Şuţii. La un moment dat, copila a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » El este bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetiţa de 11 ani, în Dâmboviţa (Video)