Antena Meniu Search
x

Premierul desemnat Florin Cîțu și-a depus mandatul. Nu va mai avea loc votul în Parlament pentru noul Guvern

Premierul desemnat Florin Cîțu și-a depus mandatul. Nu va mai avea loc votul în Parlament pentru noul Guvern, vot care ar fi trebuit să aibă loc joi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.03.2020, 16:12

Florin Cîțu și-a depus mandatul
Premierul desemnat Florin Cîțu și-a depus mandatul. Nu va mai avea loc votul în Parlament pentru noul Guvern - hepta

Premierul desemnat Florin Cîțu și-a depus mandatul. Nu va mai avea loc votul în Parlament pentru noul Guvern, vot care ar fi trebuit să aibă loc joi.

"Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri.", a transmis Administrația Prezidențială.

Ședința de plen în care ar fi trebuit dat votul pentru Guvernul Cîțu era programată joi, de la ora 16. 

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman , a precizat că retragerea premierului desemnat, Florin Cîţu, este ”un gest de mare responsabilitate”.

”Premierul desemnat Florin Cîţu a făcut un gest de mare responsabilitate şi a luat decizia de a renunţa la mandat”, a declarat Florin Roman.

Acesta a spus că România este în război cu epidemia de coronavirus, iar pe timp de război nu se schimbă ”comandantul navei”. 

Potrivit acestuia, Ludovic Orban este mandatat de către colegii din PNL să strâng toată clasa politică în jurul lui pentru a reuşi să depăşească aceas moment dificil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Premierul desemnat Florin Cîțu și-a depus mandatul. Nu va mai avea loc votul în Parlament pentru noul Guvern