Antena Meniu Search
x

Premiu pentru ancheta Observator, "Roantanamo"

Ancheta Observator, Roantanamo, care a dezvaluit implicarea Romaniei in scandalul inchisorilor CIA a fost premiata. Evident, la sectiunea Jurnalism. Reporterul George Colgiu si cameramanul Dan Gecui au fost recompensati cu premiul VIP

Vezi și

Seria de materiale a Observatorului a primit distinctia alaturi de personalitati din muzica, cinematografie, sport si din domeniul afacerilor.

La inceputul acestui an, Observatorul difuza seria de materiale Roantanamo. Un demers jurnalistic fara precedent : doi ani de documentare, mii de kilometri parcursi, zeci de surse si intervievati. Rezultatul – dezbracarea de secrete a unui program destul de controversat, de capturare a celor mai vanati teroristi, in care Romania a jucat si ea un rol.

Tot in spatele camerei stie si Ada Solomon ca sta, uneori, greul. “Pozitia copilului” a primit premiul VIP la categoria “Film”, primind inca o distinctie pentru pelicula apreciata in toata Europa.

Pe lista premiatilor si-au mai trecut numele baietii de la Holograf la categoria “Muzica”, Felix Alexa si Marius Manole la categoria “Teatru” si Ivan Patzaichin pentru contributia adusa la dezvoltarea societatii.

Premiul special VIP, pentru intreaga cariera., a ajuns la cantaretul de muzica popular Gheorghe Turda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Premiu pentru ancheta Observator, "Roantanamo"