Antena Meniu Search
x

Acuzat că şi-a batjocorit propria fiică, Bogdan Drăghici, preşedintele TATA, rămâne după gratii. Magistraţii i-au refuzat eliberarea

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, joi, menţinerea în arest preventiv a lui Bogdan Drăghici, preşedintele TATA, acuzat că şi-a batjocorit propria fiică.

De Cristi Ioniţă la 29.08.2019, 16:35
Drăghici, acuzat că şi-a batjocorit fiica
Bogdan Drăghici rămâne în arest preventiv - Observator

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, joi, menţinerea în arest preventiv a lui Bogdan Drăghici, preşedintele TATA, acuzat că şi-a batjocorit propria fiică.

Drăghici a fost dat în vileag de fosta lui soţie, care îl acuză că acesta şi-a batjocorit fiica vitregă timp de trei ani, cât cei doi au fost căsătoriţi.

Drăghici este bănuit că a batjocorit mai multe minore

Mai mult, Drăghici este bănuit că ar fi batjocorit şi alte minore, însă despre această parte a poveştii nu se cunosc încă foarte multe detalii.

Încarcerat pe 21 august, ca urmare a unei decizii a magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2, Drăghici a negat în permanenţă acuzaţiile.

De altfel, el a şi contestat măsura arestului preventiv însă, joi, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins contestaţia şi au decis menţinerea arestului preventiv.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Acuzat că şi-a batjocorit propria fiică, Bogdan Drăghici, preşedintele TATA, rămâne după gratii. Magistraţii i-au refuzat eliberarea

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături