Antena Meniu Search
x

Video Prima reacție a Xoniei, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan. Cântăreața neagă consumul de stupefiante: "Sunt un om onest"

Cântăreaţa Xonia a fost prinsă de agenţii de la Rutieră beată şi drogată la volan, pe un bulevard din Capitală. Artista ar fi fost sub influenţa cocainei. Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns, agenţii au descoperit că nu avea nici dreptul de a conduce pe teritoriul ţării noastre. Surse Observator spun că vedeta ar fi fost denunţată chiar de cei cu care a petrecut. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 24.06.2023, 11:30

Vezi și

De la extaz .... la agonie. E drumul scurt pe care l-a parcurs joi noaptea cântăreaţa Xonia. Spre dimineaţă, în jurul orei patru, artista a dat nas în nas cu poliţiştii pe un bulevard din Capitală. Agenţii au tras-o pe dreapta şi i-au cerut actele. Surpriză...

Cristina Filip, reporter Observator: Artista a fost oprită de politie aici pe bvd Barbu Văcărescu in timpul unui control de rutina. A fost testata pentru alcool și stupefiante. Alcool test ul a arătat o concentrație de 0,25 la mie, iar drug testul ar fi ieșit pozitiv la cocaină.

Şirul greşelilor penale nu s-a oprit aici. Cântăreaţa de 33 de ani, născută în Australia din părinţi români, le-a arătat poliţiştilor un permis de conducere care nu e valabil pe teritoriul nostru. 

Cântăreaţa ar fi fost denunţată la poliţie chiar de către cei cu care chefuise

Pe acelaşi subiect

Surse Observator spun că vedeta ar fi petrecut joi seara împreună cu mai mulţi prieteni, unde s-ar fi consumat cocaină, stropită cu multă şampanie. “COX”, în limbajul de stradă, un cocktail popular în lumea cluburilor de fiţe. O combinaţie periculoasă: dependenţa se poate instala de la prima doză, spun specialiştii. Cântăreaţa ar fi fost denunţată la poliţie chiar de către cei cu care chefuise.

Bogdan Gheorghe, medic Agenția Națională Antidrog: Coordonarea este afectată, simţul vizual este afectat, iar persoana poate experimenta un comportament mai violent în ceea ce priveşte reacţiile din timpul condusului.

Reacția Xoniei după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

Într-o postare pe Instagram, artista a dat explicaţii în ceea ce priveşte consumul de alcool, spunând că a băut o cantitate mică de vin cu mult timp înainte de a se urca la volan, în speranţa că efectele alcoolului vor dispărea în câteva ore. Cât despre consumul de stupefiante, Xonia neagă vehement asocierea ei cu astfel de practici, şi speră să dovedească asta prin rezultatul testelor biologice. 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Xonia se întorcea în România din Australia, după o pauză de şase luni. A stat la Melbourne, oraşul în care s-a născut şi unde locuieşte familia ei. 

Cunoscuţii nu-şi explică ce a împins-o pe cântăreaţă să se urce la volan beată şi drogată.

Xonia riscă până la 5 ani de închisoare

Xonia, pe numele ei real, Loredana Sachelaru, este cântăreaţă, compozitoare, model, actriţă, dar şi dansatoare. Şi-a început cariera muzicală în România, după ce a reprezentat Australia la concursul Cerbul de Aur. Cântăreaţa riscă acum până la 5 ani de închisoare. Intră în rândul vedetelor care s-au urcat la volan, ameţite de alcool şi sub influenţa substanţelor interzise. Cel mai recent caz este cel al Anei Morodan. BRomania, pe numele său real Matei Dima, a fost prins anul trecut în Râşnov băut şi drogat cu cocaină. Şi Ilie Năstase a comis-o. De două ori. Poliţiştii l-au prins pe tenismen în trafic, ameţit de băutură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Prima reacție a Xoniei, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan. Cântăreața neagă consumul de stupefiante: "Sunt un om onest"