Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima reacţie a MAI, în urma protestului violent din Piaţa Victoriei: 'Huliganii nu au legătură cu diaspora'

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut primele declaraţii de presă privind protestul violent din Piaţa Victoriei din Capitală.

de Redactia Observator

la 11.08.2018 , 18:13

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, participa la o sedinta de guvern, de la Palatul Victoria din Bucuresti. - Mediafax Foto via Hepta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut primele declaraţii de presă privind protestul violent din Piaţa Victoriei din Capitală.

Cei trei jandarmi sunt într-o stare bună și asta e cel mai important. În ceea ce privește tânăra, deși e în stare de șoc traumatic, i-am simțit voința de a merge mai departe și recunoștința că e în viață, este prima declaraţie a ministrului Carmen Dan la raportul privind protestul violent din Piaţa Victoriei.

Şase răniţi sunt încă internaţi, mai anunţă oficialul MAI.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 Jandarmii nu vor răspunde oamenilor politice, eu am această obligație. Alte aspecte vor face obiectul unui raport în CSAT dacă mi se va cere. În ceea ce privește schimbul de informații anterior, MAI a colaborat cu structurile partenere, a explicat oficialul MAI.

Ceea ce s-a petrecut aseară este grav.  Ce s-a întâmplat aseară nu are legătură cu diaspora. Au fost niște huligani. Huliganii nu au legătură cu diaspora. În orice alt stat european, statul intervine în forță pentru stabilirea ordinii și liniștii publice, susţine ministrul Carmen Dan.

Intervenţia în forţă a Jandarmeriei la protestele din Piaţa Victoriei a fost justificată de provocările huliganilor, iar reacţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a vorbit despre intervenţia brutală a jandarmilor, a fost prematură, a declarat ministrul de Interne Carmen Dan.

Oficialul MAI a mai spus că nu şeful statului trebuie să se pronunţe asupra legalităţii intervenţiei jandarmilor, ci Parchetul Militar şi speră ca imparţialitatea actului de justiţie să nu fie influenţată de afirmaţiile preşedintelui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Prima reacţie a MAI, în urma protestului violent din Piaţa Victoriei: 'Huliganii nu au legătură cu diaspora'