Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a preotului care şi-a dat foc în faţa Catedralei: "A fost un gest împotriva abuzurilor din Biserică" (VIdeo)

George Ciulei, preotul care şi-a dat foc, astăzi, în faţa Catedralei Mânturii Neamului, a declarat că gestul său a fost împotriva abuzurilor existente în Biserică.

George Ciulei a declarat că gestul său a fost împotriva abuzurilor existente în Biserică
Prima reacţie a preotului care şi-a dat foc în faţa Catedralei: "A fost un gest împotriva abuzurilor din Biserică" - captura video Antena3

George Ciulei, preotul care şi-a dat foc, astăzi, în faţa Catedralei Mânturii Neamului, a declarat că gestul său a fost împotriva abuzurilor existente în Biserică.

"A fost un gest de protest, un gest făcut împotriva abuzurilor existente în Biserică. Am avut parte de o judecată injustă, în care Biserica Ortodoxă a hotărât depunerea mea din treaptă pe un considerent neexistent.

În urma unui accident rutier, Arhiepiscopia Tomisului m-a suspendat din preoţie. M-am adresat Patriarhiei pentru a mi se face dreptate, motiv pentru care Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, m-a depus din treaptă.

Am făcut din nou o sesizare la Patriahie, însă dânşii au alte probleme. Şi atunci, ca gest de protest, am ales să fac acest lucru", a declarat preotul incendiat din Constanţa.

Pe acelaşi subiect

Reamintim că un preotul şi-a dat foc, astăzi, în faţa a mii de oameni, la sfinţirea Catedralei Mânturii Neamului. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

”Referitor la persoana autoincendiată, este vorba despre un bărbat care şi-a scos geaca şi a incendiat-o, însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta Catedralei. Persoana în cauză a fost condusă la secţia de Politie, unde s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, au precizat, duminică, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a preotului care şi-a dat foc în faţa Catedralei: "A fost un gest împotriva abuzurilor din Biserică" (VIdeo)