Antena Meniu Search
x

Prima victimă a iernii extreme. Un bărbat a murit de frig chiar lângă casă, la Suceava

Primul deces din cauza frigului, la Suceava. Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Strajă a murit din cauza frigului.

Primul deces din cauza frigului, la Suceava. Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Strajă a murit din cauza frigului.

Din datele preliminarii ale anchetei efectuate de medicul primar legist de la Cabinetul de Medicină Legală din Rădăuţi rezultă că bărbatul locuia singur, obişnuia să consume băuturi alcoolice şi a fost găsit decedat, duminică, în spatele locuinţei sale de către o vecină, a anunţat prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi.

   Pe de altă parte, Adomnicăi a informat că, în cursul zilei de luni, la nivelul judeţului Suceava circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene nu a fost afectată, un utilaj cu substanţe antiderapante intervenind la Punctul Vamal Siret.

   În toate unităţile de învăţământ din judeţ orele de curs s-au desfăşurat în mod normal.

   Echipele de patrulare ale ISU Suceava au continuat să acţioneze pentru identificarea unor persoane fără adăpost şi transportarea lor în adăposturi.

Toate unităţile teritorial-administrative din judeţ au fost informate cu privire la persoanele care necesită dializă, femeile gravide şi bolnavii cronici cu afecţiuni ce necesită monitorizare permanentă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Prima victimă a iernii extreme. Un bărbat a murit de frig chiar lângă casă, la Suceava