Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru primarul din Câmpulung care a produs un accident, beat la volan

Primarul din Câmpulung Muscel a provocat un accident cu trei victime, după ce s-a urcat băut la volan. Edilul Ioan Liviu Ţâroiu şi-a sărbătorit onomastica în avans, iar la un semafor din oraş, în loc să oprească, a lovit maşina din faţă.

de Redactia Observator

la 07.01.2020, 20:26

Vezi și

Primarul din Câmpulung Muscel a provocat un accident cu trei victime, după ce s-a urcat băut la volan. Edilul Ioan Liviu Ţâroiu şi-a sărbătorit onomastica în avans, iar la un semafor din oraş, în loc să oprească, a lovit maşina din faţă. Spiritele s-au încins când victimele au văzut că primarul nu este supus probei cu etilotestul la locul accidentului.

Imaginile sunt surprinse aseară, imediat după accident. Tinerii care se aflau în maşina lovită de primarul Ioan Liviu Ţâroiu s-au revoltat, pentru că agenţii nu l-au testat cu aparatul etilotest chiar în stradă. Edilul a fost invitat, însă, la sediul poliţiei, unde a fost pus să sufle în fiolă. 

După ce au descoperit că avea o alcoolemie de 0,8 la mie, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Tot acolo au ajuns şi tinerii din autoturismul tamponat. 

O martoră din maşina lovită spune că "a recunoscut că a băut. A spus: Eu nu sunt beat, am băut. Şi vouă vi se putea întâmpla, aşa e normal". 

Trei persoane au fost rănite uşor, iar dezvăluirile continuă "eram la semafor, în zona Vişoi. Noi am prins roşu la semafor, stăteam pe loc. Acum, dinspre centru a venit domnul primar, a intrat în noi. A trecut pe roşu domnul primar. În timp ce intra în noi, domnul primar, în loc să oprească maşina, el accelera din ce în ce mai rău. A vrut să fugă de la locul accidentului".

După accident, şoferul autoturismului lovit de edil şi-a sunat mama. Femeia a venit de urgenţă la spital. 

În ziua în care îşi serbează onomastica, primarul are dosar penal şi a rămas pieton. El a cerut să rămână în îngrijirea medicilor, care spun că este hipertensiv şi că i s-ar fi făcut rău. 

Peste câteva zile, edilul va fi audiat însă de către polițiști. Astăzi, nu a putut fi contactat, iar angajaţi din Primăria Câmpulung Muscel au transmis că are o zi de concediu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru primarul din Câmpulung care a produs un accident, beat la volan