Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Primăria din Timişoara se luptă în instanţă să-şi recapete adăposturile civile: din 92 existente, 50% au devenit beciuri cu murături

Primăria din Timişoara se luptă să îşi intabuleze adăposturile civile. Jumătate din cele existente, însă, au devenit spaţii de depozitare în imobilele în care au fost construite.

De Iulia Pop la 04.10.2022, 07:58
Vezi și

Aceste spaţii şi situaţia lor juridică au intrat din nou în atenţia autorităţilor locale, imediat după începerea războiului din Ucraina. Asta după ce ani la rând aceste locuri au fost ignorate de reprezentanţii Primăriei Timişoara. E drept, în primăvară a început o inventariere a lor, iar recent au fost oferite şi rezultatele.

Teoretic, Timişoara are 92 de adăposturi civile, dar practic are acte pe doar 46 dintre ele. Asta înseamnă că doar acestea pot fi intabulate şi ulterior se pot face şi investiţii. Celelalte au fost integrate de-a lungul anilor în spaţiile imobilelor unde au fost construite şi au devenit, inevitabil, beciuri cu murături şi locuri de depozitare. Situaţia acestora din punct de vedere juridic este destul de complicată spun reprezentanţii Primăriei Timişoara. În 6-8 luni pot fi rezolvate şi aceste probleme, dau asigurări autorităţile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primăria din Timişoara se luptă în instanţă să-şi recapete adăposturile civile: din 92 existente, 50% au devenit beciuri cu murături

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă