Antena Meniu Search
x

Primarul din Câmpulung Muscel, implicat într-un accident, după ce s-a urcat beat la volanul maşinii primăriei

S-a urcat beat la volanul maşinii primăriei şi a făcut accident. Edilul din Câmpulung Muscel a dat de necaz. După ce s-a cinstit bine, a intrat în plin într-o maşină care oprise la semafor. Avea o alcoolemie mare, aproape de unu la mie.

de Redactia Observator

la 07.01.2020, 10:49

Vezi și

S-a urcat beat la volanul maşinii primăriei şi a făcut accident. Edilul din Câmpulung Muscel a dat de necaz. După ce s-a cinstit bine, a intrat în plin într-o maşină care oprise la semafor. Avea o alcoolemie mare, aproape de unu la mie. În autoturismul lovit se aflau trei tineri, care, din fericire, au scăpat nevătămaţi. Primarul are acum dosar penal.

Tinerii care se aflau în maşina lovită de primarul Liviu Ţâroiu s-au supărat pentru că agenţii nu l-au testat cu aparatul etilotest chiar în stradă. Edilul a fost invitat la sediul poliţiei, unde a fost pus să sufle în fiolă. 

După ce au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,8, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Tot acolo au ajuns şi tinerii din autoturismul tamponat.

După accident, şoferul autoturismului şi-a sunat mama, care a venit într-un suflet la spital. Femeia este revoltată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primarul din Câmpulung Muscel, implicat într-un accident, după ce s-a urcat beat la volanul maşinii primăriei