Antena Meniu Search
x

Video Primarul din Gorj, condamnat la închisoare, a trecut la munca de jos, cu sapa. N-a muncit prea mult că s-a îmbolnăvit

De la conducerea primăriei, la întreţinerea drumurilor și șanțurilor din localitate. Un edil din Gorj a fost nevoit să revină pe postul de muncitor necalificat pentru societatea primăriei. A rămas fără mandat după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 23.01.2023, 14:50

Vezi și

Fostul primar din comuna Vladimir, județul Gorj, și-a pierdut mandatul la finalul anului trecut, în urma unei condamnări la doi ani și nouă luni de închisoare cu suspendare. A fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, după ce, spun anchetatorii, ar fi achitat din bani publici mai multe lucrări care în realitate nu ar fi fost executate. 

Fostul edil s-a întors pe fosta lui funcție, adică cea de muncitor în cadrul serviciului care se ocupă de întreținerea drumurilor și șanțurilor din localitate. Nu a muncit prea mult, căci a avut nevoie de concediu medical, să-și rezolve problemele de sănătate. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: Fostul primar a început lucrul, dar n-a muncit prea mult pentru că între timp s-a îmbonăvit. La o săptămână distanță nu a mai semnat condica de prezență la serviciu și și-a anunțat colegii că a intrat în concediu medical. Fostul primar din Vladimir a revenit pe fosta sa funcție, pe care o avea înainte să devină edil, și anume cantonier.

Adică, muncitor în cadrul serviciului care se ocupă de întreținerea drumurilor și șanțurilor din localitate. Am stat astăzi de vorbă cu fostul edil, ne-a spus că nu se teme de munca de jos doar că acum are probleme de sănătate și vrea să-și facă investigații amănunțite. Fostul primar din Vladimir și-a pierdut mandatul la finalul anului trecut, în urma unei condamnări la doi ani și 9 luni de închisoare cu suspendare. A fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, după ce, spun anchetatorii, ar fi achitat din bani publici mai multe lucrări care în realitate nu ar fi fost executate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul din Gorj, condamnat la închisoare, a trecut la munca de jos, cu sapa. N-a muncit prea mult că s-a îmbolnăvit