Antena Meniu Search
x

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou: "Regret. Prefer să fiu moartă pentru ce am făcut" (Video)

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou, au fost transmise de avocata femeii. Potrivit acesteia, Magdalena Şerban îşi regretă faptele.

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou: "Regret. Prefer să fiu moartă pentru ce am făcut" (Video)

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou, au fost transmise de avocata femeii. Potrivit acesteia, Magdalena Şerban îşi regretă faptele şi a spus că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întamplat.

De asemenea, avocata precizează că s-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice, dar momentan nu există un document legal pentru internarea clientei sale la Psihiatrie. 

"S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs", a precizat avocata Magdalenei Şerban.

Pe acelaşi subiect

Magdalena Şerban a fost arestată 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor, după ce a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu, luându-i viaţa. Femeia a mai încercat să ucidă o altă tânără, dar nu a reuşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou: "Regret. Prefer să fiu moartă pentru ce am făcut" (Video)