Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz făcut praf de tren

Au apărut primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz a fost făcut praf de tren, sunt în total 14 victime.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 22:15

Au apărut primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz a fost făcut praf de tren, sunt în total 14 victime.

Autorităţile din Buzău au declanşat Planul roşu de intervenţie, luni seară, după ce un microbuz în care se aflau mai multe persoane a fost lovit de un tren. În microbuz s-ar fi afla, potrivit primelor informaţii, 14 persoane, a căror stare nu se cunoaşte deocamdată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, accidentul a avut loc în localitatea Bâlhacu, comuna C. A. Rosetti, unde un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren care circula pe ruta Bucureşti-Galaţi.

Primele informaţii arată că în microbuz, care venea din Germania, s-ar fi aflat 14 persoane, opt fiind încarcerate în urma accidentului. Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru din cele opt victime încarcerate au fost scoase.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost mobilizate 7 ambulanţe SAJ şi SMURD, un punct medical avansat, o autospecială de stingere incendii şi una de descarcerare grea.

De asemenea, mai multe echipaje de poliţişti au fost mobilizate la locul incidentului.

În urma impactului, microbuzul a fost târât pe o distanţă de circa 300-400 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz făcut praf de tren