Primele imagini cu Cosmin Titiș, criminalul care a înjunghiat mortal o tânără, în Timișoara

De Daniel Murărescu.
Publicat: 20.09.2019, 22:42.
Actualizat: 20.09.2019, 23:27

Cosmin Titiș, bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără de 20 de ani în Timișoara, a fost prins de polițiști în timp ce încerca să se adăpostească într-o pădure.

Cosmin Titiș, bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără de 20 de ani în Timișoara, a fost prins de polițiști în timp ce încerca să se adăpostească într-o pădure.

Cosmin Titiș a fost capturat de oamenii legii în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Bărbatul a fost dus în arestul Poliției Timiș și urmează să fie audiat.

Cosmin Titiș are 31 de ani și este fără ocupație. Acesta ar fi avut o relație cu victima și, pe fondul geloziei, a atacat-o mortal în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara.

Citește și:

Femeia se plimba cu o prietenă atunci când a fost trasă la o parte și înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit în zona pieptului, a gâtului și a feței. Imediat după atacul sângeros, bărbatul a luat-o la fugă.

La scurt timp un echipaj al ambulanței a sosit la fața locului și a început manevrele de resuscitare, chiar pe aleea din parc. Tânăra a fost transportată apoi în stop cardio-respirator la Spitalul Municipal, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.