Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu dublul asasinat de lângă Târgovişte. Cei doi au fost ciuruiţi de gloanţe, în cap, gât şi piept (VIDEO)

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi, ciuruiţi de gloanţe, pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgovişte, iar Poliţia investighează ce s-a întâmplat.

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi, ciuruiţi de gloanţe, pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgovişte, iar Poliţia investighează ce s-a întâmplat.

Potrivit viceprimarului localităţii, cel mai probabil, cei doi au fost împuşcaţi de persoane prinse la braconaj. Viceprimarul localităţii, Ionela Şerban, a declarat că bărbatul se afla pe câmp împreună cu un alt localnic pentru a culege varză.

RECOMANDARE - A fost prins autorul dublului asasinat de la Târgovişte! Suspectul a fost săltat de Poliţie şi condus la audieri!

Ea a spus că, potrivit familiei bărbatului, acesta şi-a sunat un prieten, iar în timp ce vorbeau, consilierul a strigat către persoane pe care le prinsese la braconaj, ameninţându-le că va anunţa Poliţia. În acel moment, s-au auzit împuşcături, a mai spus, la Antena 3, viceprimarul din Răzvad.

Pe acelaşi subiect

"Presupun că îi cunoşteau pe cei care făceau braconaj şi de aceea au fost omorâţi", a adăugat viceprimarul.

Ambele victime prezintă răni prin împuşcare în zona capului, gâtului şi parţii superioare a corpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul din bărbații gășiți împușcați pe un câmp din zona Nisipuri, la ieșire din unicipiul Târgoviște era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim.

Celălalt bărbat se numeşte Ion Neagu şi era angajatul lui Ifrim la o fermă din zonă.

Gheorghe Ifrim era vânător, dar nu se știe dacă se afla la vânătoare în momentul în care a  fost împușcat, scrie gazetadambovitei.ro. Se pare că are o rană în zona capului. Polițiștii iau în calcul toate variantele pentru a elucida acest dublu omor. 

Conform procurorului de caz, a fost deschis dosar penal pentru omor calificat, principala ipoteză fiind cea a unui dublu asasinat.

Reamintim că doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgovişte, iar Poliţia investighează ce s-a întâmplat.

"Pe un câmp au fost găsite cele două persoane decedate. Nu putem spune ce fel de armă a fost folosită, cercetările se fac de către poliţişti şi procurori", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Cei doi bărbaţi au 40 de ani şi, respectiv, 49 de ani. Un trecător a văzut trupurile şi a alertat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat. 

Tot azi, un alt bărbat a fost găsit mort în apele lacului de acumlare din zona localităţii Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu dublul asasinat de lângă Târgovişte. Cei doi au fost ciuruiţi de gloanţe, în cap, gât şi piept (VIDEO)