Antena Meniu Search
x

Primele imagini din curtea în care ar fi fost ucise Alexandra şi Mihaela, fetele luate la ocazie, în Caracal (video)

Au apărut primele imagini din curtea în care ar fi fost ucise Alexandra şi Mihaela, fetele luate la ocazie, în Caracal. Anchetatorii spun că alte două fete ar fi fost ucise în aceeaşi curte.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.07.2019, 14:07

Imagini din curtea unde ar fi fost ucise Mihaela şi Alexandra Vezi și

Au apărut primele imagini din curtea în care ar fi fost ucise Alexandra şi Mihaela, fetele luate la ocazie, în Caracal. Anchetatorii spun că alte două fete ar fi fost ucise în aceeaşi curte.

Bărbatul ar fi luat la ocazie, în maşină, tinere din comunele învecinate Caracalului, apoi le ducea acasă. Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. Bărbatul ar fi avut în curte mai mulţi câini, iar în ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini.

Alexandra Măceşanu, o fată în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Elevă a unui liceu din Caracal, Alexandra a fost văzută ultima dată, în acea zi, de dimineaţă, după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie.

Pe acelaşi subiect

Dispariţia ei a semănat izbitor cu o alta, petrecută cu trei luni înainte. Pe 14 aprilie, Mihaela Luiza Melencu, 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Primele imagini din curtea în care ar fi fost ucise Alexandra şi Mihaela, fetele luate la ocazie, în Caracal (video)