Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la accidentul cumplit cu 7 morţi şi 3 răniţi din Iaşi. Autoutilitara transporta muncitori, iar în ambulanţă era o gravidă

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în judeţul Iaşi. Un camion, o autoutilitară care transporta muncitori şi o ambulanţă în care se afla o femeie însărcinată s-au ciocnit într-o curbă, pe raza localităţii Sârca. 

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 09:52

Vezi și

Update: Potrivit noilor informaţii, autocamionul a pierdut controlul volanului într-o curbă. A intrat în dubiţa şi ambulanța care circulau regulamentar. Practic, din accident au scăpat doar cei trei din ambulanţă: gravida, şoferul şi asistenta.

Ştire iniţială: În impact ar fi fost implicat și un al treilea vehicul, potrivit centrului InfoTrafic din cadrul IGPR. Conform ISU Iaşi, 7 persoane au murit în urma impactului devastator. Alte trei persoane au fost rănite. La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, dar şi echipaje de descarcerare. Traficul rutier pe drumul național 29 se desfăşoară momentan alternativ, pe un fir, în zonă.

''Pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism'', anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul cumplit cu 7 morţi şi 3 răniţi din Iaşi. Autoutilitara transporta muncitori, iar în ambulanţă era o gravidă