Antena Meniu Search
x

Impact devastator între un camion, o ambulanţă şi o autoutilitară în judeţul Iaşi. Şapte persoane au decedat

Accident grav în judeţul Iaşi. În urma impactului dintre un camion, o autoutilitară care transporta muncitori şi o ambulanţă în care se afla o femeie însărcinată, 10 persoane au fost rănite. Şapte dintre ele au decedat, anunţă ISU Iaşi.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 09:42

UPDATE 09:00 Bilanțul victimelor a rămas la șapte morți, fiind vorba de cei șase muncitori aflați în dubiță și șoferul care a pierdut controlul volanului în curbă, pe "drumul morții". Șoferul ambulanței, femeia însărcinată și o asistentă au scăpat cu viață.

UPDATE 07:55 Conform ISU Iaşi, şapte persoane găsite în stop cardio-respurator au fost declarate decedate.

”Pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi,  într-o curbă,  s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Potrivit primelor date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La faţa locului acţionează echipaje medicale şi descarcerarea. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.

Ştire în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Impact devastator între un camion, o ambulanţă şi o autoutilitară în judeţul Iaşi. Şapte persoane au decedat