Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la locul triplei crime din Braşov. Dezvăluirile vecinilor bărbatului care şi-a ucis soţia şi cei doi copii

Primele imagini de la locul triplei crime din Braşov au surprins mai mulţi vecini ai ucigaşului şocaţi de faptele acestuia.

Primele imagini de la locul triplei crime din Braşov. Dezvăluirile vecinilor bărbatului care şi-a ucis soţia şi cei doi copii

Primele imagini de la locul triplei crime din Braşov au surprins mai mulţi vecini ai ucigaşului şocaţi de faptele acestuia. Un bărbat din braşov şi-a ucis soţia şi cei doi copii, apoi s-a predat poliţiei.

Florin Mircea Buliga, 43 de ani, a aşteptat ca soţia sa şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, să adoarmă, apoi i-a asasinat, pe rând. I-a înjunghiat fără urmă de remuşcare. Vecinii spun că erau o familie liniştită, care nu ieşea cu nimic în evidenţă. 

Una dintre vecinele de scară ale familie Buliga susţine că luni seara târziu, în jurul orei 23:00, a auzit ţipete de copil, dar a crezut că este copilul altor vecini.

Nu sunt deocamdată informaţii dacă triplul asasinat a avut loc luni seara, sau marţi de dimineaţă, înainte ca soţia şi copiii să se trezească. Bărbatul e cercetat acum într-un dosar penal pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul triplei crime din Braşov. Dezvăluirile vecinilor bărbatului care şi-a ucis soţia şi cei doi copii