Antena Meniu Search
x

Primele imagini video cu autobuzul răsturnat în Iaşi. 21 de victime, după ce şoferul a pierdut controlul volanului

21 de oameni au ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat pe raza comunei Dobrovăţ, din judeţul Iaşi. 

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 07:40

Vezi și

21 de oameni au ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat pe raza comunei Dobrovăţ, din judeţul Iaşi. 

Accidentul de la Dobrovăţ s-a produs pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile.

La o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, răsturnandu-se.

Potrivit  purtătorului de cuvânt al ISU Iaşi Silvia Bolohan, evenimentul rutier a avut loc puţin timp după ora 5:00, iar apelul primit la 112 anunţa iniţial  25 de victime, motiv pentru care a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Pe acelaşi subiect

Au fost trimise la faţa locului două echipaje de descarcerare, mai multe ambulanţe şi maşini de transport victime multiple.

21 de oameni au ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat pe raza comunei Dobrovăţ, din judeţul Iaşi

21 de victime, după ce autobuzul s-a răsturnat la Dobrovăţ

Bolohan a precizat că în microbuz se aflau 23 de pasageri, unul dintre ei fiind încarcerat.

Toate cele 23 de persoane au fost evaluate, iar 21 au fost transportate la Spitalul Sf. Spriridon, din Iaşi, toate fiind conştiente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primele imagini video cu autobuzul răsturnat în Iaşi. 21 de victime, după ce şoferul a pierdut controlul volanului