Antena Meniu Search
x

Video Primele ipoteze în cazul cadavrului descoperit pe un câmp de lângă Bucureşti. De cât timp era moartă femeia

Descoperire macabră lângă şoseaua de centură a Capitalei. Cadavrul unei femei a fost găsit noaptea trecută, pe un câmp, în zona localităţii Popeşti Leordeni. Femeia a fost descoperită din întâmplare, de un şofer de TIR care a parcat chiar acolo. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, dar şi cine este femeia decedată. Ancheta este însă destul de dificilă pentru că femeia nu avea niciun fel de act de identitate la ea. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.10.2022, 14:17

Vezi și

Sunt mai multe ipoteze luate în calcul la această oră, însă experiza medico-legală va aduce cele mai multe lămuriri în acest caz. Autorităţile încearcă să afle cine este femeia şi în cât timp a survenit decesul. Însă, se ştie cu certitudine că a murit în urmă cu mai bine de 7 zile, având în vedere starea în care se afla cadavrul.

Nu au fost găsite urme vizibile de violenţă pe corp. În cauză a fost deschis şi un dosar penal pentru omor din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările. 

Descoperire macabră lângă Popești Leordeni

Cadavrul unei femei de aproximativ 50 de ani a fost găsit, noaptea trecută, lângă centura Capitalei, în zona localităţii Popești Leordeni. Descoperirea a fost făcută de un şofer de TIR, care trăsese pe dreapta acolo. Acesta a anunţat imediat paznicul unei societăţi comerciale din zonă, care a sunat la 112. Poliţiştii şi medicii legişti ajunşi la faţa locului ar fi stabilit că femeia se afla acolo de mai multe zile, spun martorii. A fost găsită într-o groapă deschisă. Cadavrul a fost dus la INML pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstantele care au dus la moartea femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele ipoteze în cazul cadavrului descoperit pe un câmp de lângă Bucureşti. De cât timp era moartă femeia